Nº 84 Abril 2005
Mandrilisme i mini-nihilisme anti-mercantilista!!
DISSABTE 16 D'ABRIL DE 2005, ENS VISITEN:


THE PLOT TO BLOW UP THE EIFFEL TOWER:
Banda d'Experimental Punk de San Diego (USA) presentant "Love in the fascist brothel" al segell Revelation Records. Barreja del so punk americà de principis dels 80's amb noves tendències punk-jazzístiques i garatge rock malaltís. Entre Dead Kennedys, No Means No i Victims Family. Companys d'aventures de bandes com The Locust o The Exit, amb els que han compartit escenari per tot EEUU. Actitud punk i molta adrenalina, jo no m'ho perdria.
Més informació de la banda a: http://www.blowuptheeiffeltower.com/
GINFERNO: Banda de Post Country Surf Punk de Madrid que ens presentaran el seu 10" a Beat Generation/GsshGssh!/Alehop Records, un disc amb una espectacular combinació a base de punk no idiomàtic, surf, escenes de country western a lo Morricone, muñeires o folk rus. El seus directes son plens de d'eufòria, crits inconnexes, però milimètrics i sintonitzats de ritmes asfixiants, és a dir, el desordre controlat!!! Preparat per a la psicodèlia aventura Ginfernal!!!
KISSIN COUSINS: Banda Barcelonina de punk rock a 45 RPM, amb ex_membres de E-150, Nosferatus i demés calanya. Acaben d'editar una demo collonuda i en breu editaran un split a Error Records amb els Critters. Enèrgics rifss, crus i contundents temes que destilen mala òstia per tots els costats. Més informació de la banda a: www.kissincousins.tk

Diàleg sentit a l'hemeroteca de Granollers.

-Hi ha una dita àrab que, fent rotunda apologia de la mandra, fa així : "Millor assegut que dret, millor estirat que assegut, però el millor de tots els millors, és mort".

En resum : ens volen eliminar.
Les joventuts del PSOE de Granollers editen un pamflet informatiu a on se les donen molt d'esquerres i copiant el títol de la excelent série documental sobre la guerra civil del 33, l'han batejat amb el nom de "Zona roja". El denominatiu de "Zona Roja" és com els franquistes en deien de la zona republicana, per fer veure que els exaltats i els alçats i radicals eren els altres. A part, parlar en termes de zones és parlar en termes militaristes i , encara que els malparits de comunistes i la burgesia republicana van fer els posibles per militaritzar el seu bandol ( una militarització que era un fré a la revolució anarquista i un retorn a l'ordre dogmàtic i a l'autoritarisme que la majoria dels que lluitaven per la república repudiaven des de sempre) el bandol militarista per excèlencia era el bandol dels feixistes totalitaris. Tenien exactament la mateixa mentalitat que els dels ajuntaments del PSC que, l' única política urbana que tenen és la de anar creant zones blaves i zones verdes i vermelles com si estiguessin en guerra contra la ciutadania. Els malparits del PSC en concret i tots els malparits dels partits polítics en general, ens van arrebatant zones una per una. Al final, els qui no estiguem en alguna de les seves zones pagant el que ens correspon, no ens quedarà cap més remei que anar a viure a la dimensió desconeguda.

Molt mala noticia.
Han tancat el Juvent, el mític bar setantero de Granollers a on es va filmar una escena de Pulp Fiction. No només això, si no que servien combinats estrambótics amb una mena de tubos de plàstic d'un metre amb una aixeta a sota i feien biquinis i fritanga delicios a variada. Un lloc decididament no recomanat a vegans, però entranyable i agradós si l'únic que volies era seure a les seves butaques-rusc violetes de tecno-escay. Menys mal que en Lluis ha obert el bar anònims al costat de la font del Llaurer al carrer Ricomà, una llibreria cafeteria pizzeria mandunguilleria a on podrem estar agradablement fent el borinot. Aquesta obertura aliviarà la nostra tristesa, segurament i d'aquí unes setmanes ja ningú recordarà l'esplendid bar Juvent ni el seu propietari de cap rovellat.


Refrany suec:
"El més bonic de treballar en un banc és endur-se la feina a casa."

Fer parapsicologia és fàcil:
Hola llepa-teules! No m'agradaria que ningú s'haguès ofés per aquest principi tan directe i radical utilitzant aquesta paraula de la renaixença que Verdaguer li va dir a en maragall i que jo considero un afalac més que un insult. El que us volia venir a explicar és una cosa molt estranya i molt estrambótica que em va explicar un noi de la societat Thule, una societat secreta espiritista i parapsicologica que va fundar l'Adolf Hitler en un tuguri d'allà a la Baviera central un dia que no trobava cocaina per enlloc i va haver d'acabar anant a dormir sota una pomera. El noi venia amb tota una colla d'esperitistes a Montserrat perquè l'Adolf, ara que ja s'havia llevat de sota la pomera i gràcies a les ganes de fer caler ràpid d'un conjunt d'empresaris alemanys i americans era l'honorable d'allà a baviera i encara no sabia ni com, els havia enviat buscant el Sant greal. El Sant greal és com una tassa de café amb llet que va fer servir jeremies el borni , un profeta d'una religió molt de moda en aquella época copiada de mites grecs i llatins i hebreus i egipcis i hindús i musulmans. Per saber de què parlem: una merda com un piano. Total : que els nazis van ocupar el poder i com que eren una colla de cafres descerebrats i no tenien res a fotre es van dedicar a investigar els OVNIS, els mandales, els Xacres i a sentir discos dels Gossos, un grup de Manresa que fot tan o més fàstic que els nazis en si. La cosa estrambotica que em va explicar aquest noi és que , en Hitler, desprès d'investigar coses budistes, va saber que hi havia un xacra o punt màgic al nas que si t'el burxes amb un estri molt fí et desmuntes com si fossis un trenca-closques. Per això en hitler es treia les burilles amb fil de pescar i la cocaina, un cop va saber tot això, se la fotia amb empanadilles. Tot això que us explico és un dels temes més controvertits sobre la biografia d'en "Furies". Això i també que el Baró Von Thissen un dia li va regalar un poni amb tentacles.
Nomès cal anar dient una cosa i al darrera una altre i una altre i una altre….La campanya de recollida de signatures del nostre amic Malitó.
Proposta a la Cúria:
Jo,……………………………., fill de ………………..que visc al carrer……………i porto unes sabates esportives marca……………amb una plantilla de…………….per problemes greus de…………………..em dirigeixo als membres de la Cúria vaticana 4 dies abans de que fagin la fumada blava amb una proposta que crec val la pena tenir en compte. Hi ha una persona religiosa amb un gran poder mediàtic , raonable i dialogant , que s'acosta als joves i ha lluitat molt contra el comunisme. És una persona venerable que ha estudiat amb fervor des de petit els llibres Sagrats. Em sembla que és una persona que podria fer de Papa i que ho faria amb molta empenta i il·lusió, és humil, sap defensar-se per si sol i surt bé a les fotos. El seu nom és Osama Bin Laden i encara que molta gent es pensa que viu en una cova del perú, el podreu trobra al seu ranxo de Texas.
Atentament…………………………………………..(Signatura)
Enviem massivament aquesta petició al Carrer de la Santa Pau,6. Segon segona . 08365 Vaticà.
I si l'esglesia católica no ens escolta a nosaltres fidels seus ens canviem d'equip i ja està.


Obrim un debat sobre aquest parágraf.
"Era aquella una boda europea por excelencia; estaba allí casandose un individuo que había matado irresponsablemente, que había trabajado atolondradamente, que no conocía ideales y que engendraria unos hijos que , a su vez, volverían a ser igual de homicidas, europeos, asesinos,crueles,cobardes,belicosos, nacionalistas,sangrientos cumplidores de los deberes religiosos y crédulos seguidores del Dios europeo rector de la política. Porqué tendran hijos , estudiantes universitarios que un dia se ufanaran de sus cintas de colores. Que llenarán colegios y cuarteles. Benjamín contempló la estirpe de los Lohse. No iba a faltar trabajo. Acabarian matándose los unos a los otros."
La tela de araña. Joseph Roth. 1923.
Si
Si et dius Josep-maria
fes-te la lobotomia.
Si dius "Viva euskalherria!"
estàs fent apología.
Si als turistes fas de guía
canta'ls-hi els Locomia.
Si els hi fas una sangria
et faran rei per un dia.
Si no et lies ni una tia
fes-te la Vasectomia.
Si la teva vida no arria
ves-te'n a cagar a la vía.
Si ta mare no m'espia
la duré a comissaria
I si fas faltes d'ortografia:
Cridaré a la policia !
Cridaré a la policia !
Cridaré a la policia !
Rudyard Kipling. Poeta.